Matthijssen, Keurslager

Graag geven we u een indruk van onze specialiteiten.

Blonde Aquitaine vaars

Côte de boeuf van een Blonde Aquitaine vaars afgemest met lijnzaadpulp. Dit voor een mooie adering en heerlijke smaak van dit excellente rundvlees.

Bereidingswijze:
de Côte de boeuf 1 uur in de verpakking in een bak met warm water van ca. 50°C (hierdoor gaan de enzymen in het vlees werken waardoor het vlees nog malser wordt) daarna uit de verpakking 2x10 min. grillen of in de oven 20 min. op 250°C. Eet smakelijk!

Lekkere trek gekregen? Breng dan een bezoek aan onze Keurslagerij. Onze medewerkers helpen u graag verder.
 

Matthijssen, Keurslager

Laanstraat 102a
3743BH Baarn
0355412985
0355421428

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten