Ook uw Partner in Catering

Wij van Matthijssen catering service verzorgen uw feest op uw bedrijf of aan huis. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verjaardagen, recepties, bruiloften, surprise party's of andere themafeesten.

U heeft bij ons ruime keuze uit koude en warme buffetten. Ook verzorgen wij graag uw koude en of warme bittergarnituur. Dit alles kunt u gerust aan ons overlaten.

Ook kunnen wij voor u de bediening, drank,het servies, glaswerk, bestek, barbecuetoestellen, statafels, bloemstukken, muziek en eventueel tenten voor u verzorgen.

Ook uw Partner in Catering

Ook uw partner in Catering,
Omdat wij er voor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zodat u alle tijd heeft voor uzelf en voor uw gasten.

Graag maken wij een afspraak bij u thuis of op uw bedrijf. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze Keurslagerij om uw persoonlijke wensen te bespreken, zodat wij een feest op maat voor u kunnen organiseren.

Barbecue studio

In onze moderne barbecue studio geven wij 12 maanden per jaar barbecue workshops op kamado's en traditionele toestellen.

Barbecueworkshop

Onder het genot van een hapje en een drankje bereid je samen met onze Grill Masters tijdens de 4 uur durende workshop een compleet diner op de barbecue. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt de cursist tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en gebruik van praktische accessoires. Wij grillen het hele jaar door in onze moderne binnen studio. Kortom: Leerzaam, culinair en vooral ook ontzettend gezellig.

Prijs Barbecueworkshop € 65.00 per persoon

Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze barbeque studio!

Barbecueworkshop

Bedrijven:

Neem contact op voor een origineel teambuilding evenement of bedrijfsfeest.

Particulieren:

Feesten en partijen in combinatie met barbeque.

Reserveren?

Reserveren?

Wil jij je inschrijven voor onze Barbecueworkshops, stuur dan een e-mail met je naam en adres met het aantal deelnemers naar matthijssenkeurslager@gmail.com

wij houden je dan op de hoogte wanneer wij beginnen met de Barbecueworkshops en de beschikbare data voor je reservering.

Matthijssen Catering
Tel.: 035-5412985
matthijssenkeurslager@gmail.com

Matthijssen, Keurslager

Laanstraat 102a
3743BH Baarn
0355412985

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten